Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@22:06:27 GMT

شخصیت شهید صیاد کاملا معرفی نشده است

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۵۵۱۳۴

شخصیت شهید صیاد کاملا معرفی نشده است

فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری گفت:یادداشت‌ها و دستنوشته‌های باقیمانده از شهید صیادشیرازی از برنامه‌ریزی‌های روزانه وی برای زندگی فردی و سازمانی حکایت می‌کند.

به گزارش ایسنا،  امیر سرتیپ دوم خلبان رودباری فرمانده دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری ضمن گرامیداشت بیست و سومین سالگرد شهادت شهید سپهبد صیاد شیرازی، در سخنانی بیان کرد: سخن گفتن در مورد ابعاد شخصیت و اندیشه‌های تابناک شهید صیاد این الگوی فرمانده ماندگار قرن بیستم، کاری بس دشوار است، به همین دلیل دست‌یابی به افق اندیشه‌های این شخصیت عظیم برای اندیشمندان اگر غیر ممکن نباشد، آسان نیز نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تا به حال مقالات و کتاب‌های بسیاری در این زمینه معرفی شهید صیادشیرازی نوشته شده است، افزود: در معرفی شخصیت کامل آن رادمرد بزرگ اسلام به پایان راه نرسیده‌ایم، بلکه هنوز برای شناخت کامل هویت آن شخصیت فرزانه، راهی دراز در پیش داریم، چرا که امیر سرافراز ارتش اسلام و سرباز صادق، فداکار دین، مومن، پارسا، پرهیزکار، پاک نهاد، مصمم و شجاع بوده و جبهه‌های دفاع مقدس صدها خاطره از رشادت و از خودگذشتگی او حفظ کرده است.  

فرمانده دانشگاه هوایی شهید ستاری با اشاره به منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مبنی بر تجلیل از اخلاص، صفا و فداکاری سپهبد شهید صیاد شیرازی، خاطر شان کرد: این شهید سعید، تمامی سال‌های بعد از انقلاب را در خدمت به اسلام سپری کرد و به راستی هیچ پاداشی جز شهادت نمی‌توانست این همه ایثار و مجاهدت را جبران کند. بی‌شک شهید صیاد شیرازی را می‌توان به عنوان یک الگو در زندگی برای رسیدن به موفقیت در نظر گرفت چرا که براساس تحقیقات روانشناسان هرکسی در زندگی از الگوهایی که دیگران استفاده کرده‌اند و موفق شده‌اند، همان الگو را رعایت نماید قطعا موفق خواهد شد.

وی افزود: یادداشت‌ها و دست‌نوشته‌های باقیمانده از شهید صیاد از برنامه‌ریزی‌های روزانه وی برای زندگی فردی و سازمانی حکایت می‌کند، مدل برنامه‌ریزی‌ای که بسیار دقیق بوده و دقیقه‌های زندگی روزانه را در کنترل خود دارد، و این موضوع کاملاً منطبق با آموزش‌های نظامی فراگرفته شده در دانشکده افسری است که تا پایان عمر شهید استمرار داشته است.

امیر رودباری یادآور شد: نیاز به عزت نفس، یعنی احساس مهم و ارزشمند و مفید بودن است، عزت نفس شما دانشجویان مهم‌ترین بخش شخصیت‌تان است شاید بهترین تعریف عزت نفس این باشد که چقدر به خودتان احترام می‌گذارید، و بدانید کسانی که عزت نفس کافی دارند احساس بسیار عالی در مورد خودشان و زندگی‌شان دارند در واقع عزت نفس شما محک سلامت روانی‌تان است.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شهید صیاد شیرازی دفاع مقدس عزت نفس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۵۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علامه مطهری شخصیت جامع علمی و بصیرتی معاصر است

به گزارش خبرنگار مهر، حبیبه شاهنده صبح سه شنبه در آئین تجلیل از اساتید مدرسه علمیه ثامن الحجج (عج) پارس آباد با اشاره به جامعیت علمی و شخصیتی شهید مطهری (ره) وی را به عنوان الگو و نمونه کامل یک مبلغ و مروج دین معرفی کرد.

وی علامه مطهری (ره) را شخصیتی عظیم برای انقلاب اسلامی دانست و خاطرنشان کرد: علامه مطهری (ره) اسلام‌شناسی بزرگ، عالمی آگاه و اندیشمند و فیلسوفی توانا بود.

مدیر مدرسه علمیه ثامن‌الحجج (عج) پارس‌آباد افزود: به اذعان امامین انقلاب شهید مطهری (ره) به دلیل برخورداری از شخصیت جامع علمی و بصیرتی از نوادر عصر حاضر است به طوری که آثار دینی و علمی ایشان همیشه پاسخگوی شبهه‌ها و مسائل دینی و بصیرتی از دیرباز تاکنون است.

شاهنده با بیان اینکه شخصیت جامع شهید مطهری بهترین الگو برای طلاب در فهم نیاز زمانه است، افزود: شهید مطهری در روزگار خود به افکار، باور، عقاید و شبهه‌های موجود در جامعه تسلط داشت و عمده‌ترین سوالات قشر جوان و تحصیل کرده و روشنفکر کشور را استخراج می‌کرد و با تفکر و فلسفه اسلامی و منطق قرآنی به آنها پاسخ می‌داد.

وی با اشاره به جامعیت علمی و شخصیتی شهید مطهری (ره)، تصریح کرد: شهید مطهری نمونه کامل یک مبلغ دین متناسب با زمان بود و به دلیل داشتن تعهد و مسئولیت دینی بالا وارد عرصه تعلیم، تعلم، تبلیغ و تألیف و پژوهش شد و در عرصه‌های مختلف فلسفی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، اخلاقی، فقهی، تاریخی قلم زد و سخن گفت.

کد خبر 6098937

دیگر خبرها

  • قتل فرزند کوچک‌تر جلوی چشم مادر! (+عکس)
  • ۱۰ سریال جنگی دیدنی در مورد جنگ جهانی اول؛ از Women at War تا Parade’s End
  • نقد نباید مایه نگرانی تولیدکنندگان کتاب شود
  • علامه مطهری شخصیت جامع علمی و بصیرتی معاصر است
  • معرفی شخصیت حجت‌الاسلام مطلبی مصداق امر به معروف است
  • امیر حیدری: هیچ‌کس قادر به تهدید جمهوری اسلامی و منافع ملی کشور نیست
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی
  • هدف از تکریم سرآمدان علمی و فرهنگی الگوسازی برای نسل جوان است
  • اتصال خیابان جمالی به بزرگراه شهید صیاد شیرازی با تصمیم کمیته شبکه معابر
  • اتصال خیابان جمالی تهران به بزرگراه شهید صیاد شیرازی