Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از فیروزآباد، بسیاری از افراد که دچار معلولیت بوده اند با عزم و اراده راسخ، نقص های جسمانی را کنار زده و نور امید و روشنایی سعادت را بر زندگی خود تابانده اند و با عشق و علاقه زندگی خود را ساخته اند.

یک روز وقت غروب که در خیابان روزبه دنبال مغازه‌ای می‌گشتم به ناگاه چشمم به آقایی افتاد که بر روی ویلچری نشسته و در حال صحبت کردن با مشتریان بود؛ ناخواسته ایستادم و محو رفتارش شدم؛ بسیار با اخلاق و مهربان بود و با مشتریان بسیار با مدارا رفتار می کرد و این رفتار او بسیار لذت بخش و قابل ستایش بود، نزدیک رفتم و قبل از این که من شروع کنم خود او با مهربانی به من سلام کرد و خوش آمد گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجازه گرفتم که با او گفت و گویی داشته باشم و او با کمال میل پذیرفت و من می توانم به جرأت بگویم که انسانی این چنین فروتن و مهربان تا الان ندیده بودم.

از اوخواستم تا خودش را معرفی کند و در مورد علت معلولیت و شغلش پرسیدم.

او گفت: من سید محمد رضوی، متولد ۱۳۵۸ و ساکن فیروزآباد هستم؛ حدود ۶ ماه بعد از تولد، مادرم شاهد تب و لرز من می شود و بعد از بردن من به دکتر و انجام آزمایشات مشخص می شود که من معلول جسمی-حرکتی هستم؛ البته ما دو برادر دوقلو هستیم که این مشکل را داریم و برادر من با کفش های مخصوص می تواند راه برود اما مشکل من بیشتر از اوست و هردو پایم مشکل دارد که البته دست و پای راستم بیشترین مشکل حرکتی را دارند.

وی افزود: در سال ۱۳۷۵ با مراجعه های مکرر به دکتر قرار شد که با انجام عمل این مشکل من برطرف شود و با برآورد هزینه ۱۲میلیون تومان این عمل محقق می شد که به خاطر فقر مالی نتوانستم و از هر نهاد و ارگانی هم که کمک خواستم مرا یاری نکردند و باز هم ناامید نشدم و به زندگی برگشتم.

اراده جدی برای کارکردن

سید رضوی ادامه می دهد: تحصیلات ابتدایی را پشت سر گذاشتم و علاقه زیادی به درس خواندن داشتم و از آن جایی که وضعیت مالی خوبی نداشتیم تصمیم به ترک تحصیل گرفتم و در سن ۱۲ سالگی شروع به کار کردن کردم تا بتوانم نیازهایم را تا حدودی برآورده کنم و ازهمان اوایل دست فروشی می کردم.

وی اظهار داشت: وضع مالی خوبی نداشتم تا مغازه ای را اجاره کنم و تصمیم گرفتم تا بعد از ده سال با این وضع کارکردن وامی را درخواست دهم تا بتوانم مغازه ای را اجاره کنم و از درآمدم قسط های وام را بپردازم.

سید رضوی گفت: در سال ۱۳۸۰ درخواست دو و نیم میلیون تومان وام دادم اما مسؤولان با بهانه های زیاد از جمله این که بودجه نداریم و باید پروانه کسب داشته باشی و غیره درخواست من را رد کردند و من هم با توکل به خدا کارم را ادامه دادم.

تشکیل خانواده و ادامه فعالیت

او می گوید: با خود فکر کردم که فرد معلول هم به نوبه خود می تواند زنده باشد و زندگی کند و به خواسته هایش برسد، بنابراین در سال ۱۳۸۴ ازدواج کردم و ثمره این ازدواج یک پسر است و من خانواده ای مهربان و زندگی خوبی دارم و این ها همه نتیجه توکل به خداست.

وی در ادامه عنوان کرد: من به لطف خدا و با داشتن چنین وضع جسمانی همه کارهای شخصی را خودم انجام می دهم و محتاج کسی نیستم و این جمله را همیشه باور دارم که معلولیت محدودیت به بار نمی آورد و ما هم مانند بقیه افراد جامعه می توانیم زندگی راحت و آرامی داشته باشیم.

رضوی انتظارات خود از مسؤولان را این گونه بیان می کند: انتظار دارم معلولان از نظر اقتصادی مورد حمایت بیشتری از طرف ارگان ها قرار بگیرند و هم چنین برای عبور و مرور با ویلچر، در سطح شهر و کوچه و ادارات، مناسب سازی صورت بگیرد تا معلولین راحت تر بتوانند رفت و آمد کنند.

وی هم‌چنین می افزاید: ما معلولین نیاز به یک سالن ورزشی داریم تا بتوانیم اوقات فراغت خود را در آن جا بگذرانیم.

صحبت‌هایش شنیدنی بود و انتظاراتش هم نیازهای جامعه معلولان و به راستی چه دل بزرگی دارند این افراد که آرامش جمعی را بر خواسته فردی ترجیح می‌دهند و بدون دست و پای سالم هم گلیم خود و خانواده را از آب بیرون می‌کشند.

داستان زندگی این فرد معلول و مشکلاتش یکی از هزاران قصه معلولین سرزمینمان و بخشی از کمبودهای مختلف جامعه معلولان است و ما امیدواریم روزی برسد که مدل شهرسازی ما متناسب با حال اقشار مختلف جامعه باشد و شاهد رضایت مندی معلولین عزیز هم باشیم.

انتهای پیام/د

منبع: فارس

کلیدواژه: سیدمحمد رضوی وام کارآفرینی حمایت از معلولان اوقات فراغت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۷۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از geediting، برنامه های صبحگاهی ما می تواند به طور قابل توجهی بر روز ما تأثیر بگذارد. برخی کارها وجود دارد که افراد موفق هرگز در صبح انجام نمی دهند.

در اینجا یک لیست از هشت عادت صبحگاهی وجود دارد که اگر به دنبال موفقیت هستید، باید از آنها دوری کنید.

۱) چرت نمی‌زنند
افراد موفق اهمیت شروع خوب روز را می دانند و چرت زدن بخشی از آن نیست.

بیدار شدن اولین کار روز است و با چرت زدن، اساساً در اولین کار خود شکست می خورید. این می تواند یک اثر منفی برای بقیه روز شما ایجاد کند.

علاوه بر این، چرت‌ زدن‌ها استراحت باکیفیت نیست. این می‌تواند منجر به بی‌حالی شود که در طول روز ادامه دارد و بهره‌وری شما را مختل کند.

بنابراین اگر به دنبال موفقیت هستید، در مقابل چرت زدن صبحگاهی مقاومت کنید. روز خود را با یک نکته مثبت شروع کنید.

۲) صبحانه را حذف نمی‌کنند
افراد موفق ارزش تغذیه مناسب را به خصوص در ابتدای روز درک می کنند. روانشناسی با تأکید بر اهمیت صبحانه در تأمین سوخت بدن و مغز ما برای وظایف پیش رو، این موضوع را تأیید می کند.

اگر برای صرفه جویی در وقت صبحانه را حذف می کنید، بهتر است در این مورد تجدید نظر کنید. افراد موفق می دانند که کمی وقت اضافی صرف یک وعده غذایی مغذی می تواند در طول روز به میزان قابل توجهی نتیجه دهد.

۳) آنها فورا تلفن خود را چک نمی‌کنند
وسوسه انگیز است که اول صبح گوشی خود را چک کنید. ایمیل‌ها، رسانه‌های اجتماعی، اخبار؛ اما افراد موفق از این کار اجتناب می کنند.

تحقیقات نشان می دهد که ۸۰ درصد از کاربران گوشی های هوشمند در عرض ۱۵ دقیقه پس از بیدار شدن گوشی های خود را چک می کنند. این می تواند منجر به افزایش سطح استرس و ذهنیت واکنشی به جای فعالانه شود.

از طرف دیگر افراد موفق ارزش شروع روز را با ذهنی روشن درک می کنند. آن‌ها صبح‌های خود را برای تمرکز حواس و برنامه‌ریزی اختصاص می‌دهند.

۴) از سلامت جسمانی خود غافل نمی‌شوند
افراد موفق می دانند که سلامت جسمانی برای ذهن و بهره وری بسیار مهم است. به همین دلیل است که بیشتر آنها یک برنامه ورزشی صبحگاهی دارند.

چه یک دویدن سریع، یک جلسه یوگا یا یک تمرین تمام عیار، آنها فواید جریان یافتن خون خود را در اوایل روز درک می کنند. ورزش اندورفین را آزاد می کند، تقویت کننده خلق و خوی طبیعی بدن است، و همچنین به تقویت تمرکز و چابکی ذهنی کمک می کند.

بنابراین، اگر عادت دارید از تمرین صبحگاهی خود برای چند دقیقه بیشتر در رختخواب صرف نظر کنید، ممکن است بخواهید تجدید نظر کنید. اولویت دادن به سلامت جسمانی در صبح می تواند باعث ایجاد یک روز پر انرژی تر و پربارتر شود.

۵) عزیزانشان را فراموش نمی‌کنند
شلوغی صبحگاهی اغلب می تواند به این معنا باشد که از افرادی که بیشتر به آنها اهمیت می دهیم غفلت می کنیم. ما آنقدر مشغول آماده شدن برای روز خود هستیم که فراموش می کنیم با عزیزان خود ارتباط برقرار کنیم. اما افراد موفق ارزش این روابط را می دانند و حتی در صبح های پرمشغله خود برای آنها وقت می گذارند.

این می تواند به سادگی یک صبحانه مشترک، یک مکالمه کوتاه یا یک در آغوش گرفتن سریع قبل از بیرون رفتن از در باشد.

این لحظات ارتباط نه تنها روابط را تقویت می کند، بلکه باعث تقویت عاطفی نیز می شود و اثر مثبتی برای بقیه روز ایجاد می کند.

به یاد داشته باشید، موفقیت فقط در مورد دستاوردهای حرفه ای نیست. این همچنین در مورد حفظ روابط قوی و کامل است. و این با نحوه برخورد ما با عزیزانمان در صبح شروع می شود.

ترفندهای کاربردی تربیتی برای جلوگیری از لجبازی کودک

۶) منفی‌بافی نمی‌کنند
صبح ها گاهی اوقات می توانند موجی از افکار منفی و نگرانی در مورد روز پیش رو را به همراه داشته باشند.

اما افراد موفق راهی برای مدیریت این افکار منفی دارند. آنها بر قدردانی و تأییدات مثبت تمرکز می کنند و توجه خود را به چیزهای خوب در زندگی خود و نتایج مثبتی که می خواهند در زندگی خود به دست آورند معطوف می کنند.

این تغییر در طرز فکر می تواند تفاوت واقعی ایجاد کند. این نه تنها به آرام کردن نگرانی ها و ترس ها کمک می کند، بلکه اثر مثبتی را برای روز ایجاد می کند که می تواند منجر به افزایش بهره وری و موفقیت شود.

۷) روز خود را بدون برنامه شروع نمی‌کنند
افراد موفق ارزش برنامه ریزی را درک می کنند. بدون یک ایده روشن از آنچه باید انجام شود، روز می تواند به سرعت تبدیل به هرج و مرج و غیرمولد شود.

داشتن یک برنامه، چه یک لیست ساده یا یک برنامه دقیق، به روز جهت می دهد. این به اولویت بندی وظایف، مدیریت موثر زمان و حفظ تمرکز بر آنچه واقعاً مهم است کمک می کند.

بنابراین، صبح خود را با برنامه شروع کنید. این نه تنها به شما احساس کنترل بر روزتان می دهد، بلکه به موفقیت شما نیز کمک شایانی می کند.

۸) سلامت روان خود را نادیده نمی‌گیرند
مهمتر از همه، افراد موفق اهمیت سلامت روان را درک می کنند. آن‌ها می‌دانند که سلامت عاطفی‌شان به اندازه سلامت جسمی یا مهارت‌های حرفه‌ای‌شان برای موفقیت بسیار مهم است.

بنابراین در برنامه صبحگاهی خود زمانی را برای مراقبت از خود اختصاص می دهند. این می تواند به صورت مدیتیشن، یادداشت روزانه یا صرفاً آرام نشستن با یک فنجان قهوه باشد. این لحظات مکث و تأمل می تواند برای حفظ تعادل و مدیریت استرس فوق العاده مفید باشد.

نادیده گرفتن سلامت روان شما می تواند منجر به فرسودگی شغلی و کاهش بهره وری شود. بنابراین، آن را در اولویت برنامه صبحگاهی خود قرار دهید. این سرمایه گذاری روی خودتان است که در هر زمینه ای از زندگی شما نتیجه خواهد داد.

کد خبر 849283 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها خبر مهم مهارت‌ها فرد مهارت‌های زندگی

دیگر خبرها

  • دستور رئیس جمهور برای حل مشکل استان‌های دارای نرخ بیکاری بالا/ دهقانی فیروزآبادی: حضور ۴۰۰ شرکت دانش‌بیان همراه در Inotex امسال
  • پرتاب ۴ ماهواره با یک موشک به مدار زمین
  • تلفیق اماکن ادبی در کنار نمایشگاه کتاب ظرفیت فعال‌سازی گردشگری ادبی را دارد
  • عکس| تصویری جالب از کلاس درسی که پای فلسطین ایستاده است
  • کرمانی ها ۱۰ روز زیر سایه خورشید می روند
  • صعودی شدن روند ولادت در استان بوشهر پس از ۷ سال
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • انتقال فرعون به صلاح همه!
  • آموزش پشتکار به کودکان با هنر نمایش و سرگرمی
  • ۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند